Tuesday, 28 June 2011

miss doe kat kauu!

assalamualaikum =) semenjak aku couple ngan kau kann aku rase hidup aku nie berubah doe da tak cam dulu lagi thanks ae =) tapi yang aku pelik an kenape aku patot miss at ko setiap mase niee haishh tak senang duduk dibuatnye tauu <3 hope kau pon ade perasaan yang same cam mane aku rase kan nie okay ,, kali nie aku couple hope sampai biler2 kau la yang terbaek bagi aku doe aku sayang gile kat kauu ,, korang pelik takk ? padahal baru jew jumpee tau aku balik jew rumah kan ttybe perasaan rindu tu muncull ape sehh err kalau buley aku nak kau ade kat depan mate aku every second anyway thanks coz kau sayang kat aku okayy you are the best doee <3 <3      

No comments:

Post a Comment