Saturday, 16 July 2011

suka nye ! suka nye !

ae2 korang nak tau tak budak nie kata kan tadi masa aku call dye an dia kata dia sayannggg akuuuuu besttt kann kannn bahahaha ! madah aku call dia ketawa jewww sampai sakit tekakk ann da la gua malas nak membebel lagi chaw <3

betull ke korang tak puas hati nie haishh seramm nihhh

ape masala korang nie ttibe jew tak puas hati ngan aku nieeeee? cecite laa,, nie nak main langgar2 ape cerite bhaiii siapp paggil bebudak niee aishh da tak de konek pew nak one by one huhh?  bodo jugak kan korang da la aku tak nak cakap banyak laaa kalau tak puas hati mehh sini face to face jangan cam perempuan tulis jew lebih wat tak jugakk ae ..

Wednesday, 13 July 2011

sekarang da betul2 singleee urmm

single ? bende yang tak ley lari dalam kehidupan kan,,now aku pulak single baru setengah jam nie,,urmm nak kate sedih boleh jugak doee..tak pe la amyzan PEREMPUAN lain kan masih banyak kan2. tapi mybe mengabil mase la jugakk err , ape lagi ae aku nak cakap ermm hahh anyway you thanks ae cos jage i selame nie i ingat tuu okayyy =(

Thursday, 7 July 2011

korang kenal budak nie ? hahha

assalamualaikum ! huh hari nie gua nak cerite pasal budak comel sorang nie aishh budak2 penat doe bebual ngan kau madah kau ketawe jew kann =D naik bebulu telinga aku tauu =) aku bebual ngan dye macam2 sehh merepek meraban semua keluarr naik haus aku dibuat nye maklum la call free kan hari kan befday akuu ,tapi budak nie kate nak bagi aku hadiah tapi RM 1 jew bagi aduh2 tak pew la kan janji hadiah kann =D kite tak penah jumpe kan u la memalu bagai macam ape tah hahahhaa! ape pon kau memang terbaik la doe n sayang kau =) ae2 aku tak cakap lagi name budak nie ape kan kesian dye hahha name dye nie huhh FATYN NAJIHA BINTI SHAMSUDDIN ! okay taip pon sudah penat ape lagi bye2 laa ae =D

Monday, 4 July 2011

acal gua niee malu laaaa err!

acal gua ttibe cium tangan dye nieee errr! pelik la dol acal gua nie sewel ke? nak cakap bangang ntah laa ae haha bodo bodo mijann ape kau nieee,, jumpe kat CC n then dye nak balik dye ulur tangan at gua,gua pelik la budak nie nak ape siakk ulur tangan kat akuuu hurr aku dengan tengah maen gam GTA tengah blur2 cam bodo teros amek tangan dye ciumm annn bapak ar sumpah beb lepas dye blaa wa malu gilee bhaiii >.< kalau lelaki wa tak kisah laa nie PEREMPUAN masala nye umor dye bawah gua kot cam adik2 yg gua pon satu pehal tegakk jew teros ciomm bukan ke dye yg patot cium aku ar ,, ar g mampos ar bende da jadi kan nak wat ape jew terime sudaa yg gua da malu kannn cibett tull laaa da la byeeeeeee =)

Saturday, 2 July 2011

one day with him

1/7/2011 hang : jusco with him <3 best jugak kan keluar ngan youu kann kann =D hari tuu i happy sangatt egat tak jadi cos i tengok cuace cam tak izinkan jew ann tapi rupe nye tak hujan la bhaii sumpah gua happy gilee hope u pon happy ae keluar ngan i okayy =) kite makan2 tengok movie sampai beku stay dalam tuu bahhaha tak ley blaa gua nak terlelap dalam moviee ngantokk sangat dengan sejukk lagiii...yg best nye time balik i rempitt takk hahah selit2 bawah lorii bhahahaha bawah lorii plakk salahhh ,,u penakot kann naek motor ape pon tak buleyyy tu pon nak takot kee haishh anyway i happy sesangat you thanks ae sayang <3

Tuesday, 28 June 2011

welcome too teluk jawaaaa!

assalamualaikumm =)  gua nak cerita satu story best la doee beramai2 terjum pantai teluk jawa yang indahh weeeeee <3  plan nye nak BBQ jeww ttybe dengan gua2 mandi ann dengan tak bawak seluar err pakai spender jew kowt mandii alaa ape nak segan kann laki same laki maa konon2 macam kat luar negare la tu kann =D   time BBQ la gua tak ley blaa madah udang gua jatuhh err macam haram kowt last2 dapat makan dua ekor jew kowt APTB kann hahhahah! choyy lagi la masak punye masak dye yang tak makan ann hoho kesian kan dyee padan mukeeeee =p  tapi korang memang syokk la doeee time ngah makan buley pulak hujan ann basah lencunn sehhh yang si ayinn poem buley nak maen hujan an ape laa demam nanti aqu jugak yang susah kann tapi motor aku la keje menjadi mangsa pacak tiga orang pehh sedehh kowttt tak pew la sekali sekala kann tak kann tak buley mijann kann,,, u all the best la dol <3