Thursday, 7 July 2011

korang kenal budak nie ? hahha

assalamualaikum ! huh hari nie gua nak cerite pasal budak comel sorang nie aishh budak2 penat doe bebual ngan kau madah kau ketawe jew kann =D naik bebulu telinga aku tauu =) aku bebual ngan dye macam2 sehh merepek meraban semua keluarr naik haus aku dibuat nye maklum la call free kan hari kan befday akuu ,tapi budak nie kate nak bagi aku hadiah tapi RM 1 jew bagi aduh2 tak pew la kan janji hadiah kann =D kite tak penah jumpe kan u la memalu bagai macam ape tah hahahhaa! ape pon kau memang terbaik la doe n sayang kau =) ae2 aku tak cakap lagi name budak nie ape kan kesian dye hahha name dye nie huhh FATYN NAJIHA BINTI SHAMSUDDIN ! okay taip pon sudah penat ape lagi bye2 laa ae =D

No comments:

Post a Comment