Tuesday, 28 June 2011

welcome too teluk jawaaaa!

assalamualaikumm =)  gua nak cerita satu story best la doee beramai2 terjum pantai teluk jawa yang indahh weeeeee <3  plan nye nak BBQ jeww ttybe dengan gua2 mandi ann dengan tak bawak seluar err pakai spender jew kowt mandii alaa ape nak segan kann laki same laki maa konon2 macam kat luar negare la tu kann =D   time BBQ la gua tak ley blaa madah udang gua jatuhh err macam haram kowt last2 dapat makan dua ekor jew kowt APTB kann hahhahah! choyy lagi la masak punye masak dye yang tak makan ann hoho kesian kan dyee padan mukeeeee =p  tapi korang memang syokk la doeee time ngah makan buley pulak hujan ann basah lencunn sehhh yang si ayinn poem buley nak maen hujan an ape laa demam nanti aqu jugak yang susah kann tapi motor aku la keje menjadi mangsa pacak tiga orang pehh sedehh kowttt tak pew la sekali sekala kann tak kann tak buley mijann kann,,, u all the best la dol <3

miss doe kat kauu!

assalamualaikum =) semenjak aku couple ngan kau kann aku rase hidup aku nie berubah doe da tak cam dulu lagi thanks ae =) tapi yang aku pelik an kenape aku patot miss at ko setiap mase niee haishh tak senang duduk dibuatnye tauu <3 hope kau pon ade perasaan yang same cam mane aku rase kan nie okay ,, kali nie aku couple hope sampai biler2 kau la yang terbaek bagi aku doe aku sayang gile kat kauu ,, korang pelik takk ? padahal baru jew jumpee tau aku balik jew rumah kan ttybe perasaan rindu tu muncull ape sehh err kalau buley aku nak kau ade kat depan mate aku every second anyway thanks coz kau sayang kat aku okayy you are the best doee <3 <3      

Monday, 27 June 2011

guaa semakinn HITAMM!

ape aku nak tulis ae pasal kulit ku yg HITAM ,,aqu pon takk tauu laa madah tengah2 hari merayap annn haishh mane tak nyee ade jew yang mngajak keluar kalau tak chooy, fahmi or si rezal tuu hurrr ,,pastu merayap tah ke mane2 an rosmerah laa apew la tasik laa teluk jawa la permas bagai semua ape function pon gua tak tau la doll,, yang gua geram nie pehal kulit guaa HITAM siall laahh puihhh elakk awekk gua lari jew ann bhaaha tak dew laa dye sayang aqu kannn <3 da gua nak cerite nie jewwwww pi ape gua nak wat an sebulan tak keluar rumah kulit ley putih ke? maybe la kannn okay2 chaww!

Sunday, 26 June 2011

story about today

assalamualaikum =)    hari nie kan aqu nak story la ae buhsan2 nie better aqu story kann fuhhh ,, bangon2 tydo jew an lincaa2 online ttybe jew mama aqu dtang an cakap nak pi desaru! err guaa tak nakk ikowtt wa da janji nak amek bidadari akuu err buat ape sehh g desaru cam tak dew function jew ann..  pas online semua jew gua pon mandi2 ttybe jew choyy poem coll ajak lepak an gua ape lagi teros pakai baju semua teros siap g jumpe choyy laa jumpe pulak si joker an taksangke dye ade kat sni pulakk aishhh aqu pon lepak at kedai minom ketapang tuu korang tau takk? haha mesti tak tauu kann bahhahah .. lepas joker balik jewww jumpe si anuar plakk lepak lagii at habib duittt keluar cam air la bebb ! yang aqu suke tu tibe2 lepak awek aqu mcj suroh amek dyee lincaa2 aqu antar choyy balik teros amek si dyee ,, berpelukan la di atas motor sekjap hahahahha kiteorang g tasikk ramai gile orang da la ramai orang semut pon banyakk cam haram laa err! teros balik gua hantar dye sampai rumah jew aku teros lepak2 ngan choyy,fahmi,afiq,shai n haikal majid syokk jugak lepak2 ngan dyeorang yg choyy ajak g photoshot an teros pegi la doll ape lagi an. da la gua penat la nak taip bbyak niee penat kowt tambah tepu lagi now niee anyway ary nie buley laa an weeeeee <3                                                                                                       

Saturday, 25 June 2011

bersame POEM =)

assalamualaikun =) sebnar tak plan pon nak lepak2 same kannn kann? akuu sbnar nye nak ajak choyy g rosmerah melantakk lapar gile kowt ttybe jew jumpe si fahmi,afiq, ham ann hahah lagsong pegi rosmerahh n then lepas makan2 borak2 bende bodo ann rezal silat pulak sampaii doee best kann kiteorangg =D lepas jew semua tuu kiteorang nak gerak tasikk konon2 nak photoshot la ann ttybe jew ham ajak g pusat bandar tah ape tah ann gua follow jew laa yg fahmi da terlajak ke tasikkk pastuu nak mara2! apew laa bodo hahha aqu egat jumpe awek si ham nie at PB rupe2 nyeee jumpe si romiochan ngan binii dye rupe nyee haishhh sambil2 jumpe dyeorang photoshot la kejap at PB tuu cam haramm =p n then lepas semua tuu baru lah kite orang ke tasik semua dengan bini2 si romiochan sekali bebb ,, jalan punye jalan jumpe pulak si taufiq ann naek ex5 tapi sebnarnye DEMAK bhahahha! sorry ae  ...kiteorang orang photoshot pon cam bodo2 jeww kat sane yang rezal cam byse arr madah cunn doe awek tuu cun doee haha tengok helmat nova dot limited la apew laa kann rezall ,,yang aqu tak ley tahan ham jatuh kan aqu sakit kowt kaki gua samat kepale aqu tak kene batuu errr! lepas punye lepas jalan2 punye jalan da penat tu yg teros balikk perembat jap kat highway yg penting ham kene tapauu padan muke dyee hahahha! nie jew la yang aqu nak story dol tengok best kan kiteorang best takk ? besttt laaaa! okayy byeee <3

Friday, 24 June 2011

thanks for accept me okay =)

TARIKH 24/6/2011 yang paling bermakne dalam hidup aku doee sumpah gua sayang gile kan kauu niee oiii <3   usaha2 punye usaha kan dapat jugak aku kau ann selamat aqu tak putus ase kann ,,, ae2 korang COMEL tak dye nieee? mesti la COMEL kannn muhammad amyzan yag punye la kate kann hahahha ae2 jangan nak berlagak amyzan ! =D first time aqu jumpe dye nie an teross ann takde belokk2 jatuhh hatiii terooss bak kate2 orang tua2 la kannn cintaa pandangan pertamaa camm gituu laaa tapi ade betull nye jugakk doeee urmmm =) ape2 pon aqu akann usahe tukk SETIA okayy sayang !  I LOVE YOU jangan ade sesiapa berani rampas dye nie dari aku okayyy!   <3

First time nie dol =D

weeeee akhirnye aku mmpunyai blog la weii hahah suke plak aqu kann ae2 lupe la assalamualaikum =) anyway sbnarnye aqu tak nak pon buad blog nie jelous punye pasal la member2 semua ade blog gua sorang jew tepu cam ape kann hahah kesian doe guaaa urmm da la gituuu tak dew orang nak ajar kan pulakk err! tapi ape2 pon tengs ae hairul niezam ajar aqu maen blog nie walaupon sikit okay hahah budak nie hensem tauu dyeee korang nak kenal takkk ? mesti la nakk kannn =D bangga kau yoyo ! bahhahah da la gua tak nak merepek lagi dol lepas nie hope korang teros kan mmbace okay thank youu =) stnby la sape2 yg kene gossip dalam nie okay bahhahahah =D