Saturday, 25 June 2011

bersame POEM =)

assalamualaikun =) sebnar tak plan pon nak lepak2 same kannn kann? akuu sbnar nye nak ajak choyy g rosmerah melantakk lapar gile kowt ttybe jew jumpe si fahmi,afiq, ham ann hahah lagsong pegi rosmerahh n then lepas makan2 borak2 bende bodo ann rezal silat pulak sampaii doee best kann kiteorangg =D lepas jew semua tuu kiteorang nak gerak tasikk konon2 nak photoshot la ann ttybe jew ham ajak g pusat bandar tah ape tah ann gua follow jew laa yg fahmi da terlajak ke tasikkk pastuu nak mara2! apew laa bodo hahha aqu egat jumpe awek si ham nie at PB rupe2 nyeee jumpe si romiochan ngan binii dye rupe nyee haishhh sambil2 jumpe dyeorang photoshot la kejap at PB tuu cam haramm =p n then lepas semua tuu baru lah kite orang ke tasik semua dengan bini2 si romiochan sekali bebb ,, jalan punye jalan jumpe pulak si taufiq ann naek ex5 tapi sebnarnye DEMAK bhahahha! sorry ae  ...kiteorang orang photoshot pon cam bodo2 jeww kat sane yang rezal cam byse arr madah cunn doe awek tuu cun doee haha tengok helmat nova dot limited la apew laa kann rezall ,,yang aqu tak ley tahan ham jatuh kan aqu sakit kowt kaki gua samat kepale aqu tak kene batuu errr! lepas punye lepas jalan2 punye jalan da penat tu yg teros balikk perembat jap kat highway yg penting ham kene tapauu padan muke dyee hahahha! nie jew la yang aqu nak story dol tengok best kan kiteorang best takk ? besttt laaaa! okayy byeee <3

No comments:

Post a Comment