Saturday, 2 July 2011

one day with him

1/7/2011 hang : jusco with him <3 best jugak kan keluar ngan youu kann kann =D hari tuu i happy sangatt egat tak jadi cos i tengok cuace cam tak izinkan jew ann tapi rupe nye tak hujan la bhaii sumpah gua happy gilee hope u pon happy ae keluar ngan i okayy =) kite makan2 tengok movie sampai beku stay dalam tuu bahhaha tak ley blaa gua nak terlelap dalam moviee ngantokk sangat dengan sejukk lagiii...yg best nye time balik i rempitt takk hahah selit2 bawah lorii bhahahaha bawah lorii plakk salahhh ,,u penakot kann naek motor ape pon tak buleyyy tu pon nak takot kee haishh anyway i happy sesangat you thanks ae sayang <3

No comments:

Post a Comment